3/9/15

CITROËN Cactus M .....


Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η CITROËN συνεχίζει την επίθεση με ένα μοντέλο που φέρει όλα τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, καθώς θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε παγκόσμιο επίπεδο, το πρωτότυπο CITROËN Cactus M. Εμπνευσμένο από το θρυλικό CITROËN Méhari, το CITROËN Cactus M είναι μία ανοικτή έκδοση του C4 Cactus, που αποπνέει αισιοδοξία και έντονο δυναμισμό. Το CITROËN Cactus M συνεχίζει πιστά τη φιλοσοφία της CITROËN: περισσότερο design, περισσότερη άνεση, πρακτικότητα και καινοτομία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής. Η CITROËN εστιάζει την προσοχή της στην ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο, επενδύοντας στη διαφορετικότητα.
Ένα ανοικτό crossover! Το CITROËN Cactus M, πηγαίνει παντού, δηλώνοντας σαφώς τους οικογενειακούς δεσμούς με το πρωτότυπο CITROËN Aircross, που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη τον περασμένο Απρίλιο. Η ανοικτή αυτή πρόταση του Cactus φέρνει πιο κοντά τους επιβάτες με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς δεν παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσά τους! 
Ξεχωριστή εμφάνιση, με έμφαση στην περιπέτεια! Το CITROËN Cactus M είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει τον ελεύθερο χρόνο σε μία συναρπαστική περιπέτεια. Θα το αγαπήσουν οι λάτρεις των εκτός πόλης δραστηριοτήτων.  Το εσωτερικό του CITROËN Cactus M είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του σερφ, καθώς τα καθίσματά του μοιάζουν με στολές, επενδυμένες με ύφασμα neoprene, για άνεση και στεγάνωση. Η επέκταση οροφής, βοηθά στη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με βάση την άνεση και την απόδραση από την καθημερινότητα!
Πάει παντού! Το CITROËN Cactus M έχει σκοπό να οδηγήσει στην εξερεύνηση νέων οριζόντων. Όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι συνθήκες οδοστρώματος, το CITROËN Cactus M θα εξασφαλίσει για τους επιβάτες μία απόδραση χαλάρωσης. Αποπνέοντας αίσθηση ελευθερίας, η καμπίνα του μπορεί να μετατραπεί σε μία σκηνή, παρέχοντας έτσι και προστασία από τη βροχή. 
Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του C4 Cactus, αυτό το πρωτότυπο μοντέλο δείχνει τις δυνατότητές του ως βάση για τη νέα εποχή CITROËN. Το πρωτότυπο CITROËN Cactus M είναι μία σύγχρονη εκδοχή του Méhari. Οι αξίες της άνεσης, της απόδρασης και της περιπέτειας ανέκαθεν αποτελούσαν μέρος της CITROËN. Μαζί με το C4 Cactus, το πρωτότυπο Aircross, το πρωτότυπο CITROËN Cactus M απεικονίζει τη ζωτικότητα της μάρκας, τη συνοχή και τη συνέπεια, υπογραμμίζοντας το ιδιαίτερο στυλ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
Μήκος: 4,16 m
Πλάτος: 1,77 m 
Ύψος: 1,48 m (TBC)
Μεταξόνιο: 2,60 m

Κινητήρας Βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο τελευταίας γενιάς
PureTech 110hp, S&S, EAT6

Κατανάλωση Καυσίμου & Εκπομπές Ρύπων
Κατανάλωση Καυσίμου: 4,8 L/100 km
Εκπομπές Ρύπων: 110 g/km