26/9/15

24 Ώρες Ελλάδα .....


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» που θα διεξαχθεί στις 17-18 Οκτωβρίου. Φέτος η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το Σάββατο το πρωί από το λιμάνι της Κορίνθου, και θα περιλαμβάνει διέλευση από την Super Ειδική της Κορίνθου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους θεατές εντός της ειδικά διαμορφωμένης διαδρομής.
Ύστερα, οι συμμετέχοντες του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα», θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα και να τερματίσουν πάλι στην Κόρινθο μετά από 24 ώρες.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» αθλοθέτησε έπαθλο µε την επωνυµία «12 Ώρες Ελλάδα 2015», με κοινή εκκίνηση με αυτήν του «24 Ώρες Ελλάδα» και τερματισμό τα Λαγκάδια, Αρκαδίας, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση.
Το 18ο «24 ‘Ωρες Ελλάδα» θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας και οι συμμετέχοντες θα «ταξιδέψουν» σε Κλένια, Μυκήνες, Κλειτορία, Λίμνη Λάδωνα, Δημητσάνα, Λαγκάδια, Ευρωστίνα κ.α. πάντα σε ζωντανό ρυθμό και με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ.
Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει άμεση έκδοση αποτελεσμάτων μετά το πέρας της κάθε ειδικής και οι χρόνοι τους θα δημοσιεύονται “on line” στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές με μειωμένο παράβολο λήγουν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.