19/9/15

16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας .....


Η 16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας αποτελεί τον 5η στην σειρά αγώνα του προγράμματος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.  Ενός Επάθλου που διαχρονικά αποδεικνύει πως στις δεξιοτεχνίες ο ανταγωνισμός παραμένει έντονος και πως το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ζωντανό μέχρι και τον τελευταίο αγώνα.
Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως οι πρωταγωνιστές των τριών κατηγοριών ακολουθούν τους αγώνες σε όλη την βόρεια Ελλάδα πλαισιωμένοι από πολύ δυνατές τοπικές συμμετοχές. 
Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας σεβόμενη τον θεσμό του Επάθλου και των πρωταγωνιστών του, διοργανώνει για 16η συνεχή χρονιά μια από τις πιο αγαπητές δεξιοτεχνίες αυτοκινήτων στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου και λήγουν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει λοιπόν χρόνος, ακόμα και για τους αναποφάσιστους, για την έγκαιρη υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. 
Το παράβολο για τους έχοντες δελτίο αθλητή ανέρχεται στα 70e, οι μη έχοντες μπορούν να αποκτήσουν με 30e επιπλέον δελτίο αθλητή ημέρας, αφού προσκομίσουν στην οργάνωση την αίτηση έκδοσης δελτίου αθλητή της ΟΜΑΕ (συμπληρωμένη και με ιατρική γνωμάτευση), το δίπλωμα οδήγησης και την αστυνομική ταυτότητα. 
Ως γνωστόν δεν γίνονται αποδεκτές συμμετοχές μη συνοδευόμενες από την απόδειξη πληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς αριθ. Λογαριασμού 5251-046497-474 με δικαιούχο τον κ.  Κεχαγιά Δημήτρη.
Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα αλλά και την έκδοση δελτίου αθλητή ημέρας  μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με την γραμματεία της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας στο 2463 502807 είτε με τον ταμία της Α.Λ.Π.  Δημήτρη Κεχαγιά στο 6972 051167 καθημερινά 18:00 - 23:00. 
Ασφάλεια, Ανταγωνισμός, Διασκέδαση το τρίπτυχο των επιτυχών διοργανώσεων της  Α.Λ.Π.