19/8/15

Αναβάθμιση για το Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου .....


Μετά τις δύο επιτυχημένες του εκδόσεις, τα τελευταία χρόνια, το 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου αναβαθμίζεται και γίνεται πρωταθληματικό! 
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Οκτώβρη από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), θα ρίξει την αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ. Επίκεντρο θα είναι και φέτος η παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας, καθώς η στήριξη των τοπικών αρχών για τον αγώνα, όπως πάντα, είναι μεγάλη.
Φέτος, έγινε προσθήκη μιας νέας ειδικής διαδρομής, του Πισσώνα, μήκους 17.30 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:28. Η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου, η οποία αναμένεται να γεμίσει από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μην ξεχνάμε πως κάθε χρόνο οι κάτοικοι της περιοχής «αγκαλιάζουν» το γεγονός, κατακλύζοντας τις ειδικές διαδρομές πέριξ της Αμαρύνθου. Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει 2 διαδρομές που θα διεξαχθούν 3 φορές. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα θα διέλθουν από τις γνωστές ειδικές Γυμνό και Τραχήλι, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια στον αγώνα. Συνολικά, οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 83.51 αγωνιστικά χλμ. και 144.02 χλμ. απλών διαδρομών. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία της Αμαρύνθου το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτώβρη στις 16.00.
Η οργάνωση και φέτος έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους μηχανικούς. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με νεότερο δελτίο τύπου. 
Η μικρή χιλιομετρική απόσταση από την πρωτεύουσα σε συνδυασμό με τις όμορφες ειδικές διαδρομές της περιοχής, αποτελούν πόλο έλξης για τους αγωνιζόμενους, οι οποίοι αναμένεται και φέτος να είναι αρκετοί. 

Σας περιμένουμε!