7/8/15

48o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Έχει ότι χρειάζεσαι .....


Χωρίς έκπτωση στην ασφάλεια, στα  αγωνιστικά χιλιόμετρα ή στην αίγλη που εκπέμπει εδώ  και πέντε δεκαετίες ο αγώνας, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες διοργάνωσης του 48ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με την HELEXPO – Δ.Ε.Θ, η οποία φέτος  γιορτάζει τα «80 Χρόνια Δ.Ε.Θ.». 
Χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα είναι η σύμπτυξή του χωρίς όμως καμία απώλεια αγωνιστικής δυσκολίας. Έτσι οι έξι ειδικές διαδρομές των περίπου 90 αγωνιστικών χιλιομέτρων θα γίνουν όλες την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Οι πρώτοι βρυχηθμοί θα ακουστούν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., όπου θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών, ενώ στην συνέχεια θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση παρουσία πολλών θεατών και επισήμων.
Αγωνιστικά οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να αποδείξουν την αξία τους σε παλιές γνώριμες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές στην όμορφη ορεινή Χαλκιδική, με μια νότα ανανέωσης. Η ποιότητα των συμμετοχών είναι δεδομένη και την σκληρή μάχη της επικράτησης θα δώσουν  κορυφαία πληρώματα διεκδικητές των τίτλων του βαθμολογικού πίνακα.
Ο  τερματισμός και η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει εκεί όπου πριν από 24 ώρες είχε δοθεί η εκκίνηση, δηλαδή στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. 
Τον υψηλό ανταγωνισμό και το όμορφο θέαμα που θα προσφέρουν τα πληρώματα αναμένετε να παρακολουθήσουν πολλοί θεατές αφού πρόκειται για εύκολα προσβάσιμες στο κοινό και κοντά στη Θεσσαλονίκη ειδικές διαδρομές .


Αυτόν τον αγώνα  δεν πρέπει να τον χάσεις, έχει ότι χρειάζεσαι…