29/6/15

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV .....


Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την παρουσίαση του στη γηραιά ήπειρο το το Outlander PHEV ξεπέρασε τις 40,000 πωλήσεις στην Ευρώπη (MME34, δηλ. εξαιρ. RU/UA/KZ).
Πετυχαίνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ δυναμικότητας παραγωγής και συνολικής ζήτησης, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε το Outlander PHEV σταδιακά στην Ευρώπη, ξεκινώντας τις πωλήσεις του σε επιλεγμένες αγορές PHEV (Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, κλπ.) από τον Οκτώβριο του 2013. Στη συνέχεια, η διανομή επεκτάθηκε με επιτυχία στην υπόλοιπη την Ευρώπη, με το Top Six των αγορών να διαμορφώνεται ως εξής:
- Ολλανδία: 17.733 μονάδες
- Ηνωμένο Βασίλειο:11.975 μονάδες
- Σουηδία:3.195 μονάδες
- Νορβηγία:2.502 μονάδες
- Γερμανία:2.132 μονάδες
- Γαλλία:1.127 μονάδες
Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι πελάτες ανέδειξαν το Outlander PHEV στο δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα, κατατάσσοντάς το στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία PHEV στην Ευρώπη.
Αυτή η εντυπωσιακή πορεία τους οφείλεται αποκλειστικά στην προηγμένη μηχανολογία - επόμενης γενιάς και στις πραγματικά μοναδικές καινοτομίες του Outlander PHEV  (Twin Motor self-charging 4WD SUV με δύο ηλεκτροκινητήρες και εσωτερικό σύστημα φόρτισης μπαταρίας, πολλαπλά αυτόματα προγράμματα ηλεκτροκίνησης, κανονικό 5-θέσιο με χώρο αποσκευών 463 l, κλπ.,…) και όχι μόνο στο πλεονέκτημα των αρκετά φορολογικών ελαφρύνσεων που δικαιούνται όλα τα υπόλοιπα αλλά λιγότερο επιτυχημένα plug-in υβριδικά.