24/6/15

Αναβολή 6ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου .....


Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.), μετά από απόφαση του Δ.Σ. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα «6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2015» που είχε προγραμματιστεί για τις 27 -28 Ιουνίου 2015, λόγω λιγοστών δηλώσεων συμμετοχών. Η νέα ημερομηνία του αγώνα θα οριστεί από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) τις επόμενες μέρες.
Η κρίσιμες και δύσκολες οικονομικά αυτές μέρες που διανύουμε σαν χώρα, σε συνδυασμό με το βεβαρυμμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο, αποτέλεσαν τους κύριους παράγοντες για την αναβολή του αγώνα. Παρόλα αυτά το Σωματείο μέχρι και την τελευταία στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φέρει εις πέρας την διοργάνωση.
Η ΑΛΜΑ Αιγίου έχει αποδείξει με τις διοργανώσεις της, για πέντε συνεχόμενα χρόνια, την αξιοπιστία και την συνέπειά της. Τα καλύτερα σχόλια που έχουμε εκλάβει είναι από τους ίδιους τους αθλητές – αγωνιζόμενους οι οποίοι πάντα μένουν ευχαριστημένοι από τις διοργανώσεις μας. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Επίσης την τοπική κοινωνία του Αιγίου για την προσφορά τους στον αγώνα και την οικονομική υποστήριξη μέσω χορηγιών. Τέλος ευχαριστούμε τα πληρώματα που προτίμησαν τον αγώνα του Αιγίου. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στη νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΟΜΑΕ.