12/5/15

limited track day @ Megara circuit ......


Την Τετάρτη 20/5/2015 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων οι φίλοι του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την επίδοσή τους και να απολαύσουν γρήγορη οδήγηση στο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας,  μόνο με άλλα τέσσερα αυτοκίνητα ταυτόχρονα.

Οι  20 (είκοσι) συμμετέχοντες (πέντε ανά κατηγορία),  θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες,  βάση του δηλωθέντος χρόνου, γύρου πίστας. Θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν 4 σκέλη των 15 λεπτών .
Η οργάνωση έχει το δικαίωμα να αλλάξει κατηγορία σε συμμετέχοντα αν ο χρόνος που ολοκληρώνει τον γύρο της πίστας τον τοποθετεί σε διαφορετική κατηγορία από την αρχική.
Οι οδηγοί θα μπορούν να παραλάβουν εκτυπωμένο το γυρολόγο τους, κατά την διάρκεια και το τέλος της εκδήλωσης. 
Θα υπάρχει ατομικό σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο θα βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του track day αλλά και για την προσωπική ενημέρωση του κάθε συμμετέχοντα.  
Δεν θα υπάρχει κανένα έπαθλο ή νικητής ή επιβράβευση σε οποιαδήποτε κατηγορία.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν από τις 14:00 έως τις 15:00 ώστε να γίνει ο διοικητικός έλεγχος και να τοποθετηθούν οι αισθητήρες χρονομέτρησης ώστε, να ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα σκέλη , στις 15:00.
Το τελευταίο σκέλος θα ξεκινήσει στις 18:45 και θα τελειώσει στις 19:00.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 70,00 Ευρώ ανά οδηγό. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μόνο συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.ttchallenge.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της αποσταλμένης φόρμας συμμετοχής.

 Το Σάββατο 16/05/2015 οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τον τρόπο καταβολής του παραβόλου συμμετοχής τους και το ακριβές πρόγραμμα.
Υποχρεωτικά έγγραφα και εξοπλισμός
1) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου
2) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
3) Κράνος, οδηγού-συνοδηγού

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ

1) Η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση
2) Ο θόρυβος άνω των 98db/3000rpm