28/4/15

1ο track day HTTC .....


Την Κυριακή 3/5/2015 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων οι φίλοι του HTTC θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την επίδοσή τους και να απολαύσουν γρήγορη οδήγηση στο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες, βάση του δηλωθέντος χρόνου, γύρου πίστας. 
Η οργάνωση έχει το δικαίωμα να αλλάξει κατηγορία σε συμμετέχοντα αν ο χρόνος που ολοκληρώνει τον γύρο της πίστας τον τοποθετεί σε διαφορετική κατηγορία από την αρχική.
Στο 1ο track day του HTTC οι οδηγοί θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν εκτυπωμένο το γυρολόγιό τους, κατά την διάρκεια και το τέλος της εκδήλωσης. 
Θα υπάρχει ατομικό σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο θα βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του track day αλλά και για την προσωπική ενημέρωση του κάθε συμμετέχοντα.  Παράλληλα θα υπάρχει οθόνη στην γραμματεία , στην οποία θα φαίνεται σε πραγματικό  χρὀνο ο κάθε γύρος που θα ολοκληρώνεται.
Δεν θα υπάρχει κανένα έπαθλο ή νικητής ή επιβράβευση σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Θα υπάρχουν τρεις επιλογές συμμετοχής:

1ο μέρος.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν από τις 08:00 έως τις 09:00 ώστε να τοποθετηθούν οι σένσορες χρονομέτρησης και να ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα σκέλη ,στις 10:00.

2ο μέρος.
Η ώρα προσέλευσης είναι 13:00 – 14:00 ώστε το 1ο σκέλος  να ξεκινήσει στις 14:30, με  το τελευταίο να λήγει  στις 18:30.

1ο & 2ο μέρος
Το κόστος συμμετοχής για το 1ο ή το 2ο μέρος είναι 70,00 Ευρώ ενώ και για τα δύο μέρη είναι 90,00 Ευρώ.

Υποχρεωτικά έγγραφα και εξοπλισμός
1) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου
2) Δελτίο αστυνομικής  ταυτότητας
3) Κράνος, οδηγού-συνοδηγού
4) Προβλεπόμενος πυροσβεστήρας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ


1) Η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση
2) Ο θόρυβος άνω των 98db/3000rpm