Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tο Τυμπάκι ανοίγει για χρονομέτρηση στα 402 μ .....


Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου το αεροδρόμιο του Τυμπακίου θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες της Ελλάδος ........
Η διοργάνωση θα είναι από τον  ΑΣΗ-ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ - ΟΜΑΕ  και με την βοήθεια του δήμου Φαιστού.
Ένα διήμερο γεμάτο περάσματα χωρίς άγχος και κατηγορίες με συνεχόμενη ροή για όλους ώστε να μπορέσετε όλοι να ρυθμίσετε , να δοκιμάστε και φυσικά να κατεβάσετε χρόνους.
Η πίστα θα προετοιμαστεί άψογα  όπως κάθε φορά  , ώστε να διατηρήσει την φήμη της καλύτερης πίστας στην Ελλάδα, θα μπουν δηλαδή πάνω από 600 κιλά κόλας και μεθανόλης με πολλά λάστιχα για τρίψιμο.
Στους αγωνιζόμενους , τις ομάδες τους τα οχήματα τους αλλά και στους θεατές που θα κατέβουν Κρήτη θα έχουν 50% έκπτωση εάν ταξιδέψουν με τα καράβια των Blue star ferries και ANEK.
Τα εισιτήρια τους μπορούν να τα κλείνουν στο 210 4222440.
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν το αθλητικό τους δελτίο εν ισχύει από ΑΜΟΤΟΕ η ΟΜΑΕ αντίστοιχα.
Για την δήλωση συμμετοχών όλοι απαραιτήτως θα πρέπει να παίρνετε τηλ στα 2815104098 και 6972872983 , λέγοντας και το τι θα ταξιδέψει με τα καράβια διότι σε  διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε να πάρετε την έκπτωση.
Για τους οδηγούς των αυτοκινήτων αλλά και των οδηγών των μοτοσυκλετών που ανήκουν στον ΑΣΗ ισχύουν τα παρακάτω ...
Η συμμετοχή θα πρέπει να πληρωθεί στην Alpha Bank στον αριθμό λογαριασμού 825-002101-016722 ή IBAN GR06 0140 8250 8250 0210 1016 722 με δικαιούχο Διακάκη Νικόλαο και να σταλεί με φαξ στο 2815104099 αφού πρώτα τονιστούν με στυλό τα στοιχεία του συμμετέχοντα (ονοματεπώνυμο και κατηγορία και κινητό).
Η συμμετοχή κοστίζει 100ε και για τις 2 μέρες και τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την τετάρτη 25 Μαρτίου για να μπορέσετε  να συμμετάσχετε.
Οι οδηγοί που ανήκουν σε άλλα σωματεία δηλώνουν μέσω των σωματείων τους, ΟΛΟΙ όμως πρέπει  να δηλώσουν ΚΑΙ τηλεφωνικά στα 2815104098 -6972872983.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε