28/3/15

Ξεκινά το 51ο .....


Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2015, με το 36ο Ολυμπιακό Ράλλυ που πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.
Το Ολυμπιακό Ράλλυ αποτελείται από 5 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80 χλμ. και περιλαμβάνει τρία περάσματα από την Ειδική Διαδρομή Λάλας και δύο από την Φολόη, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα δεν ξεπερνά τα 160 χλμ. Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα γίνεται το βράδυ του Σαββάτου 28/3 στις 20:30 στην κεντρική πλατεία του Πύργου.
Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 28 Μαρτίου στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ» του Πύργου από 15:00 - 18:30, ενώ το Service Area βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο κέντρο του Λάλα δίπλα από το Δημαρχείο. 
Η εκκίνηση πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 09:00 στην έξοδο του Service Area στον Λάλα, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας στις 14:35.
Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 29 πληρώματα και ο ανταγωνισμός προβλέπεται έντονος.

Πληροφορίες: www.aolapyrgos.blogspot.gr, facebook “Αολαπ λεσχη”.