21/2/15

Νέα ŠKODA Superb .....


Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ŠKODA Superb πραγματοποιήθηκε σε μία εκθαμβωτική εκδήλωση με την Adrianna Karembeu στο ρόλο της πάλαι ποτέ πρέσβειρας να συστήνει τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας. Οι 800 καλεσμένοι από 35 χώρες του κόσμου που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Forum Karlín, απόλαυσαν την μοναδική σύνθεση της Τσέχικης Φιλαρμονικής Ορχήστρας με μαέστρο τη νέα Superb που εξέπληξε τους πάντες με την ανατρεπτική σχεδίαση και την απαράμιλλη πολυτέλεια που εκπέμπει ανεξαρτήτως οπτικής γωνίας.
Διασημότητες από τον χώρο της μόδας, πολιτικά πρόσωπα, γνωστοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι από τον διεθνή Τύπο ενθουσιάστηκαν από το αστέρι της βραδιάς, τη νέα ŠKODA Superb! Τα εκπληκτικά εφέ στην σκηνή εκτυλίχθηκαν υπό την μαγευτική υπόκρουση της ορχήστρας «Superb Symphony» με τον κλασικό ρυθμό της μπάντας να πλαισιώνεται από σόλο «electro» ερμηνείες (πλήκτρα/ηλεκτρική κιθάρα/συνθεσάιζερ), τονίζοντας μέσα από μία εύηχη αντίθεση το διαχρονικό στιλ της νέας Superb που συναντά το μεταμοντέρνο στοιχείο. Η συναρπαστική βραδιά έκλεισε στους soul ρυθμούς της πασίγνωστης Αμερικανίδας Chaka Khan που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τους 70 εκατομμύρια δίσκους! 


Η ŠKODA Superb 3ης γενιάς προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρακτικότητας μέσα από ένα πλήρως αναβαθμισμένο σύνολο. Οι τεράστιοι χώροι για τους επιβάτες και το αχανές σε χωρητικότητα πορτμπαγκάζ, αποτελούν σήμα κατατεθέν ενός ŠKODA. Στο νέο Superb, αυτά τα μεγέθη λαμβάνουν νέα διάσταση θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία! Μέσα από την τεχνολογική πλατφόρμα MQB, η νέα ŠKODA Superb εισάγει ποιοτικά χαρακτηριστικά από μεγαλύτερες κατηγορίες, δημιουργώντας έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς σε ότι αφορά την άνεση, την υπηρεσία πολυμέσων, την διασυνδεσιμότητα, την ασφάλεια, με φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για βέλτιστη απόδοση και με τη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. 
Το ŠKODA Superb λανσαρίστηκε το 2001. Έως σήμερα, έχουν παραδοθεί σε πελάτες, σε όλον τον κόσμο, περισσότερα από 700.000 Superb 1ης και 2ης γενιάς!