26/2/15

Η Mitsubishi στη 85η Έκθεση της Γενεύης .....


Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ετοιμάζεται για παγκόσμια παρουσίαση του πρωτότυπου  Concept XR-PHEV II κατά τη διάρκεια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, 3 - 15 Μαρτίου. Το Concept XR-PHEV II ενσαρκώνει την ιδέα ενός μικρού SUV που χρησιμοποιεί το νέο plug-in υβριδικό σύστημα EV (σύστημα PHEV). Επίσης στο περίπτερο της MMC θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το L200 pickup truck, που θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά φέτος το καλοκαίρι.


Το Mitsubishi Concept XR-PHEV II ενσαρκώνει τη φιλοσοφία ενός μικρού SUV και αναμένεται να γίνει το δεύτερο μοντέλο PHEV της MMC μετά το Outlander PHEV που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2014. Η MMC προωθεί την εξέλιξη προηγμένων τεχνολογιών επόμενης γενιάς της @earth TECHNOLOGY που διέπονται από τις αρχές της Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας, της Οδηγικής Απόλαυσης, της Αντοχής & της Ασφάλειας. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτρικά οχήματα υιοθετώντας περιβαλλοντικές τεχνολογίες. Αυτή τη στιγμή εξελίσσει συστήματα PHEV κατάλληλα για κάθε μοντέλο της εταιρείας με προοπτική παρουσίασης στο άμεσο μέλλον. Το νέο σύστημα PHEV που συνοδεύει το Mitsubishi Concept XR-PHEV II είναι ένα ελαφρύ, συμπαγές και υψηλής απόδοσης σύστημα με κινητήρα μπροστά/εμπρόσθια κίνηση (FWD), ιδανικό για crossover πόλης. Το σύστημα πετυχαίνει πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 μόλις 40 g/km, από τις χαμηλότερες για PHEV, σε συνδυασμό με ζωηρές και ομαλές επιδόσεις και άριστη απόκριση. 


Το L200 είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση του Triton pickup που παρουσιάστηκε στην Ταϋλάνδη πέρσι το Νοέμβριο. Παράλληλα με τις βελτιώσεις του σε επίπεδο λειτουργικότητας και αξιοπιστίας σαν ένα επαγγελματικό όχημα, εξελίχθηκε ως το απόλυτο sport utility truck με χώρους και ανέσεις επιβατικού μοντέλου. Η έκδοση diesel του L200 χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.4 MIVEC που πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων, εκπέμπει μόλις 169 g CO2/km - από τις χαμηλότερες τιμές στην κατηγορία του. Αξιοσημείωτα είναι τα χαρακτηριστικά ισχύος και οδηγησιμότητας. Τα τετρακίνητα μοντέλα υιοθετούν το σύστημα Super Select 4WD-II από το Pajero με δυνατότητα επιλογής από τέσσερα προγράμματα οδήγησης για άριστη πρόσφυση σε όλους τους τύπους οδοστρώματος και εξαιρετικές επιδόσεις επί παντός εδάφους.