13/2/15

McLaren Honda F1 .....


Ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 με το Grand Prix της Αυστραλίας στις 15 Μαρτίου 2015, η Honda Motor Co., Ltd. διοργάνωσε συνέντευξη τύπου στο Τόκυο παρουσία των δύο οδηγών της ομάδος McLaren Honda Fernando Alonso και Jenson Button, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους εν αναμονή του πρώτου αγώνα της χρονιάς.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Honda Motor Co., Lt, Takanobu Ito κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου δήλωσε: "Η λήψη δύσκολων αποφάσεων και προσκλήσεων αποτελεί μέρος της ταυτότητας της Honda από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της εταιρείας. Για περισσότερο από μισό αιώνα η Honda συμμετέχει σε διάφορες μορφές αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλήματος της F1, προκειμένου να εξελίξει τις πραγματικές της δυνατότητες ως κατασκευαστής αυτοκινήτων.
Τώρα έχουμε την ευκαιρία για να αναδείξουμε τις αληθινές αξίες της εταιρείας μέσα από τους αγώνες της F1, το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα αγώνων παγκοσμίως. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στο Πρωτάθλημα της F1, αποτελούν πρόκληση για εμάς καθώς στόχος μας είναι η τεχνολογική υπεροχή της Honda στο μέλλον. Το απαιτητικό περιβάλλον των αγώνων αυτοκινήτου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των σχέσεων και στην εξέλιξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας. 
Μέσα από τις νέες τεχνολογίες και τις σχέσεις που δημιουργούνται στο ανθρώπινο δυναμικό στο απαιτητικό περιβάλλον της F1, η Honda θέλει να καινοτομήσει.Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φίλων και θαυμαστών  της Honda και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, αναλαμβάνουμε προκλήσεις στην F1 με αποφασιστικότητα, στοιχείο που αντανακλάται και στο το εταιρικό  μας μήνυμα - The Power of Dreams. Καλωσορίζοντας τους δύο εξαιρετικούς οδηγούς, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, τον Fernando Alonso και τον Jenson Button, θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα της McLaren-Honda είναι πολύ ενωμένη με ένα κοινό όραμα και στόχο. Παρακαλώ να διατηρήσουμε τις προσδοκίες σας σε υψηλά επίπεδα".