24/2/15

Η CITROËN ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ .....


Δημιουργικότητα, τόλμη, και πρωτοπορία. Αυτά είναι τα συστατικά που έχτισαν την επιτυχημένη πορεία της CITROËN για περισσότερα από 95 χρόνια. Μια επιτυχία που σημαδεύεται την άνοιξη του 2015 με ένα συμβολικό αριθμό: 50.000.000 πωλήσεις αυτοκινήτων με το σήμα της γαλλικής εταιρείας, το οποίο αποτελεί την υπογραφή σε προτάσεις που ξεχωρίζουν για το ξεχωριστό τους σχεδιασμό, την άνεση, την πρακτικότητα και τις ευφυής λύσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μας.
Η CITROËN παραδοσιακά χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία προς όφελος της ευκολίας και της χαράς της μετακίνησης. Σήμερα είναι απόλυτα χαρακτηρισμένη ως μια προηγμένη μάρκα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, εστιάζοντας τόσο τα προϊόντα, όσο και τις υπηρεσίες στην την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.    
Τα μοντέλα και τα πρωτότυπα που θα παρουσιαστούν στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, αντανακλούν απόλυτα αυτή τη φιλοσοφία, του αισιόδοξου σχεδιασμού, της ευκολίας χρήσης και της εφαρμογής έξυπνων τεχνολογιών. Στην ελβετική πόλη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά:
• Το νέο CITROËN Berlingo Multispace, το μοντέλο που έχει ξεχωρίσει για την πρακτικότητα και την αξεπέραστη ευρυχωρία του. Βασισμένο στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί και το πρωτότυπο Berlingo MOUNTAIN VIBE CONCEPT που φέρει μια σειρά ξεχωριστών στιλιστικών επιλογών.
• Το νέο CITROËN C4, η επιτυχημένη πρόταση της μάρκας στην μικρομεσαία κατηγορία, η οποία με μια σειρά έξυπνων αναβαθμίσεων ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του μοντέλου που ξεχωρίζει για την πρακτικότητα, την ποιότητα, αλλά και την οικονομία καυσίμου που προσφέρει.
Βεβαίως το παρόν θα δώσουν τόσο τα νέα C4 Cactus και C1, όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα που συνθέτουν μια πλήρη όσο και δυναμική γκάμα.
Η έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 5 Μαρτίου. Το περίπτερο της CITROËN θα βρίσκεται στο Hall 6 και η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 13:45.