18/9/14

Στο Jesolo για τον τελικό Ιταλίας ο Σταθακόπουλος .....


Όταν η συνεργασία είναι άψογη και τα αποτελέσματα ξεπερνούν τις προσδοκίες, δε μπορεί παρά μόνο να υπάρχει συνέχεια και σταθερότητα. Ο Άγγελος Σταθακόπουλος, η Superfast Ferries και η Parolin Racing Kart συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Με περιορισμένο πρόγραμμα αλλά πάντοτε με τους ίδιους στόχους και την ίδια συνέπεια, ο συνδυασμός συνεχίζει και το 2014 συμμετέχοντας σε δύο αγώνες υψηλού κύρους και με μεγάλο συναγωνισμό.
Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Παγκόσμιο Τελικό του Championkart 2013, ο Άγγελος Σταθακόπουλος επιστρέφει στην πίστα Azzura στο Jesolo της Ιταλίας για τον τελικό του Ιταλικού Πρωταθλήματος Academy Championkart το Σαββατοκύριακο 27/28 Σεπτεμβρίου 2014.
Πρόκειται για τον τελικό αγώνα, αυτόν που θα κρίνει τον πρωταθλητή στο ιδιαίτερα αναβαθμισμένο φέτος,  ενιαίο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Parolin, σε μερικές από τις καλύτερες πίστες της Ιταλίας αλλά και σε 18 συνολικά χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Superfast Ferries, για 9η συνολικά χρονιά! Είναι μια συνεργασία που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Έχουμε τη χαρά να πανηγυρίζουμε μαζί τα πολύ καλά αποτελέσματα των αγώνων που συμμετέχω κι έτσι κάθε νέα χρονιά παραμένει πρόκληση για όλους μας. Με την άριστη συνεργασία μας, πετυχαίνουμε τους στόχους μας και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη θέληση. Φέτος, δεν έκανα κανέναν αγώνα μέχρι τώρα, λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, όμως ήμουν συνεχώς στις πίστες αφού συμμετείχα από άλλη θέση, όχι του οδηγού, στους περισσότερους αγώνες του Ιταλικού Championkart αλλά και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Academy Trophy που διοργανώνει η FIA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. 
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανέβω στο Superfast, να βρεθώ στην Ιταλία, να φορέσω κράνος και φόρμα και να οδηγήσω το Superfast Championkart με σκοπό να συναγωνιστώ τους καλύτερους Ιταλούς οδηγούς και να διεκδικήσω τη διάκριση. Για μια ακόμα χρονιά θα συμμετέχω με την ομάδα Team Driver του πρωταθλητή Ιταλίας, Devid De Luchi. Μαζί μου θα είναι και ο γιός μου, ο Βασίλης Σταθακόπουλος (5,5 ετών) που θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην κατηγορία Delfini».

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται και το 2014, για 9η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Υποστηρίζεται  επίσης από την Parolin Racing Karts (κορυφαίο εργοστάσιο κατασκευής kart, κινητήρων και ανταλλακτικών kart και διοργανώτρια του ενιαίου πρωταθλήματος Academy Championkart) αλλά και το Bici Di Angelo, το κατάστημα εισαγωγής και εμπορίας στην Ελλάδα, των Ιταλικών ποδηλάτων Eclipse.