20/9/14

9o Rally Sprint Λαμίας - Τεχνικός έλεγχος .....


Απομένουν λίγες ώρες για την εκκίνηση του 9ου Ράλλυ Σπριντ Λαμίας, που διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και τον Δήμο Λαμιέων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φυσικά της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.
Το πρόγραμμα της ημέρας, περιλάμβανε τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, στο "Εστιατόριο Νέα Ρούμελη", που αποτελεί το επίκεντρο του αγώνα. Εντέλει, θα ξεκινήσουν 17 πληρώματα, καθώς το Citroen Saxo των Αντώνη Κωτσόπουλου-Γιάννη Κόλλια δεν παρουσιάστηκε στη διαδικασία του Τεχνικού Ελέγχου.



Αύριο λοιπόν, το Mitsubishi Lancer EVO IX των Γιάννη και Βαγγέλη Ακράτου με το Νο.1 στις πόρτες, θα ξεκινήσει το πρώτο του πέρασμα στην Ειδική Διαδρομή Δίβρη των 17,85 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί δυο φορές, στις 10.30. Όσοι θέλουν να βρεθούν στη διαδρομή, καλό είναι να γνωρίζουν πως ο δρόμος θα κλείσει στην κυκλοφορία, 90 λεπτά πριν από τη διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου, δηλαδή στις 09.00.



Υπενθυμίζουμε, πως για την μεγαλύτερη ασφάλεια των αγωνιζόμενων η Α.Λ.Α.Λ. συνεργάζεται για το συγκεκριμένο αγώνα με την Εταιρεία "My-Track Real Time GPS Tracking Systems", ώστε να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε όλο τον αγώνα.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα εκκινούντων, καθώς και ζωντανά αποτελέσματα από τον αγώνα αύριο, στο www.omae-epa-live.gr



9ο Ράλλυ Σπριντ Λαμίας
Ειδική Διαδρομή: Δίβρη (μήκος 17,85 χιλιόμετρα)
Service Area: Εστιατόριο "Νέα Ρούμελη" ( 215ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης)
Εκκινούντες: 17

Πρόγραμμα
Σ.Ε.Χ.1:  Στο δρόμο Λαμίας-Δίβρης, 2.8 χιλιόμετρα πριν το χωριό Δίβρη, όπου διασταύρωση με τσιμεντόδρομο προς Άγιο Νικόλαο (100 μέτρα μετά), ωράριο 1ου αυτοκινήτου: 10.30
Τερματισμός: Εστιατόριο Νέα ΡΟΥΜΕΛΗ, 215ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, στο χώρο του Parc Ferme, αμέσως μετά τον τερματισμό
2η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 14.00 στη Γραμματεία του αγώνα
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 14.30 στη Γραμματεία του αγώνα
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 15.00 στο Εστιατόριο Νέα Ρούμελη (215ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης)

Η Γραμματεία λειτουργεί:
Στο Εστιατόριο Νέα Ρούμελη (215ο χλμ. ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης)