13/9/14

9o Rally Sprint Λαμίας .....


Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 4ου γύρου του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος συνεχίζονται από τους ανθρώπους της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), που μαζί με τον Δήμο Λαμιέων διοργανώνουν, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το 9ο Ράλλυ Σπριντ Λαμίας στην Ειδική Διαδρομή "Δίβρη", το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου 2014.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε, έχοντας λάβει την έγκριση της Διοργανώτριας Αρχής ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, την παράταση της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα, για την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21.00. 
Ακόμη, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα, το ωράριο, τους χάρτες καθώς και τις προσβάσεις θεατών τόσο για το χώρο επισκευών (Service Area) όσο και για την Ειδική Διαδρομή του αγώνα. Υπενθυμίζουμε, πως το 9ο Ράλλυ Σπριντ Λαμίας θα έχει ως επίκεντρο τα Εστιατόρια "Ρούμελη" που αποτελούν και το Μεγάλο Χορηγό του αγώνα, η Ειδική Διαδρομή είναι η "Δίβρη" με μήκος 17,85 χιλιομέτρων και ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από 2 σκέλη. 
Εκτός από το Μεγάλο Χορηγό του αγώνα, τα "Εστιατόρια Ρούμελη", δίπλα στην Λέσχη μας βρίσκεται όπως πάντα η "Θερμοπετρόλ-Χατζητσοπάνης", ενώ την "ασφαλή παρακολούθηση" των πληρωμάτων στην Ειδική Διαδρομή έχει αναλάβει η "My-Track Real Time GPS Tracking Systems", η οποία μάλιστα επισημαίνει στους αγωνιζόμενους "να έχουν προβλέψει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ την ύπαρξη μιας γραμμής 12 Volt στα αυτοκίνητά τους σε εμφανές σημείο, προκειμένου να συνδεθεί - τοποθετηθεί σε αυτήν, κατά την διάρκεια του Τεχνικού Ελέγχου ο Τracker παρακολούθησης, από τον υπεύθυνο του Τracking System."
Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε κάθε γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συμβαίνει στην περιοχή της Λαμίας είναι δεδομένη και αυτό φαίνεται εμπράκτως, ενώ σε αντίστοιχο μήκος κύματος βρίσκεται και ο χαιρετισμός που απευθύνει ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Νίκος Σταυρογιάννης:


"Χαιρετίζω τη διοργάνωση του 9ου Ράλλυ Σπριντ Λαμίας, που αποτελεί τον 4ο Γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος 2014 και θα διεξαχθεί στη Φθιωτική πρωτεύουσα  το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014. Χαιρετίζω παράλληλα την επιστροφή του Ράλλυ Σπριντ στη πόλη μας που είναι γνωστή για την μεγάλη της παράδοση σ' αυτούς τους αγώνες.  Είμαι σίγουρος ότι το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε συνδυασμό με το άριστο οδόστρωμα της Ειδικής Διαδρομής «Δίβρη», θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 9ο Ράλλυ Σπριντ Λαμίας καλή επιτυχία αλλά και στους πολλούς, ελπίζω, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία."