5/9/14

2ο Rally Sprint Αλφειός .....


H Art Of Speed (Αθλ. Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ν. Ηλείας) διοργανώνει το 2ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΛΦΕΙΟΣ, στην ειδική διαδρομή «Μακρίσια - Καλυβάκια» στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.
Η ειδική διαδρομή η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά βρίσκεται στην παραποτάμια περιοχή του Δ.Δ. Μακρισίων και Καλυβακίων του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Ν. Ηλείας, έχει συνολικό μήκος 11,3 km και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές, ενώ η απλή ειδική (κυκλώνει) έχει μήκος 4,6 km. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 44 km.
Ο αγώνας προσμετρά στο Έπαθλο Πελοποννήσου και αποτελεί τον 3ο αγώνα του θεσμού με συντελεστή 1 και θα έχει την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων αλλά και αρκετών τοπικών φορέων.
* Η σχεδίαση του αγώνα είναι τέτοια ώστε για τα εκτός Νομού πληρώματα, η απόσταση ξενοδοχείο - Τεχνικός Έλεγχος - Αφετηρία Ειδικής διαδρομής, είναι όλα σε μήκος 6 km περίπου.
* Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο (13/9) 16.00-19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κρεστενας και αμέσως μετά στις 20.30 θα γίνει η εκκίνηση στην πλατεία της Κρεστενάς.
* Την Κυριακή ο αγώνας θα αρχίσει στις 10.00 στα Καλυβάκια.
* Η απονομή θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα στην κεντρική πλατεία στα Μακρίσια.

Πληροφορίες: 6937206832 (Νικολούλιας Μιχάλης), email: artofspeed@hotmail.gr