11/6/14

M Π Ρ Α Β Ο .....


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Σ.Ο.Α.Α.), συμπαραστεκόμενος στο τιτάνιο έργο του πατήρ Αντώνιου μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, η «Κιβωτός του Κόσμου», διοργανώνει εκδήλωση ευθύνης και χαράς την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Kartodromo.
Μια εκδήλωση ευθύνης για όλους μας και ειδικά τους ανθρώπους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που αποδεδειγμένα είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και
Μια εκδήλωση χαράς για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», που θα έχουν την ευκαιρία, να δουν από κοντά εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα, να συνομιλήσουν με τους οδηγούς αγώνων, να συνοδηγήσουν για λίγους γύρους μέσα στη δύσκολη και απόλυτα ασφαλή πίστα του Kartodromo, αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από Kart με ευθύνη των ιδιοκτητών της πίστας Γιώργου Καμιτσάκη και Κώστα Μιχαλόπουλου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το μεσημέρι και θα συνεχιστεί μέχρι να ανάψουν τα φώτα της πίστας.
Η είσοδος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι ανοικτή για το κοινό, που με ένα συμβολικό παράβολο αξίας 5 ευρώ, θα έχει την ευκαιρία να συνοδηγήσει σε δυνατά αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά και να συμπαρασταθεί εμπράκτως σε μια από τις αποτελεσματικότερες οργανώσεις προστασίας παιδιών στη χώρα μας.
Το Kartodromo βρίσκεται στο 30ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, δίπλα στα διόδια των Αφιδνών και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται είτε μετά τα διόδια ανεβαίνοντας στη γέφυρα και κάνοντας αναστροφή δεξιά προς Αθήνα, είτε από τον κόμβο Κρυονερίου, μπαίνοντας στον παράδρομο προς Λαμία μέχρι να συναντήσετε την πίστα στα δεξιά σας.
Όσοι επιθυμούν να συμπράξουν με όποιο τρόπο στην εκδήλωση ή στην «Κιβωτό του Κόσμου», τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΖΗΝΟΔΩΡΟΥ 3 & ΚΑΛΛΙΚΛΕΟΥΣ
Τ.Κ. 10442 – ΑΘΗΝΑ (ΚΟΛΩΝΟΣ)
ΤΗΛ. & FAX: +30 210 5141935
ΤΗΛ: +30 210 5141953
e-mail:  kivotos5@otenet.gr