17/6/14

Χορηγοί της εκδήλωσης για την «Κιβωτό του Κόσμου»


Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», έχει ήδη αρχίσει.
Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών, οι οδηγοί αγώνων υποδέχονται και πάλι τον πάτερ Αντώνιο μαζί με πολλά από τα παιδιά της Κιβωτού, προκειμένου να περάσουν μια όμορφη ημέρα, γεμάτη δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και ευχάριστες –για τα παιδιά- εκπλήξεις.
Την εκδήλωση έσπευσαν από την αρχή να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν οι εξής:

- Οι Γιώργος Καμιτσάκης και Κώστας Μιχαλόπουλος, με τη διάθεση του Kartodromo, αλλά και των καρτ με τα οποία τα παιδιά θα πάρουν τα πρώτα οδηγικά τους μαθήματα, καθοδηγούμενα από τις συμβουλές των Πρωταθλητών Στέφανου Καμιτσάκη και Σταμάτη Κατσίμη.

- Η Pirelli (με πρωτοβουλία του Θοδωρή Πέππα), με μια σεβαστή επιταγή στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

- Οι Παναγιώτης Λιώρης (Εμπορία καυσίμων Aegean), Άρης Ιγγλέσης (Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας), Αντώνης Γιοβάς (παιχνίδια/χαρτικά GIM AEE) και Μάριος Ηλιόπουλος (Hellenic Seaways), που έφτιαξαν αναμνηστικά δώρα για όλα τα παιδιά.

- Η εμπορία κρεάτων των αδελφών Κεχαγιά και 

- Τα Κρητικά νερά Ρούβας

Εξυπακούεται πως ο κατάλογος των χορηγών θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης, που θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Φυσικά η επιτυχία στηρίζεται τόσο στους οδηγούς αγώνων που καλούνται να παραστούν με τα αγωνιστικά αυτοκίνητά τους στο Kartodromo, αλλά κυρίως στους φίλους του Σπορ, που με τη συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλούς οδηγούς αγώνων με τα «όπλα» τους, αλλά και να συνοδηγήσουν σε αυτά, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουνίου και θα συνεχιστεί έως και αργά το απόγευμα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όσους το δυνατόν περισσότερους φίλους του αγωνιστικού αυτοκινήτου, να συμπαρασταθούν με τους οδηγούς αγώνων, στη στήριξη του τεράστιου κοινωνικού έργου που προσφέρει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Να σημειωθεί ότι, μέρος της εκδήλωσης θα καλυφθεί ζωντανά από την εκπομπή του Mega «Πρωϊνό μου».