7/6/14

Μετά το 2ο Σκέλος .....


COMMENTS

1 "LUCKY" - PONS Fabricia LANCIA RALLY 037 1983
«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα τετ-α-κε στην Ε.Δ. Χάνι Ζαγανάς 1. Ο στόχος μας για αύριο είναι να διασκεδάσουμε στον αγώνα και να τερματίσουμε στην 1η θέση. Είμαστε αισιόδοξοι.» 

2 MYRSELL Mats – JUNTILLA Esko PORSCHE 911RSR 1974
«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ήμασταν αργοί. Ο στόχος μας για αύριο είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης, επειδή προτιμάμε τις χωμάτινες επιφάνειες. Αυτό είναι το 2ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στο οποίο συμμετέχουμε, έπειτα από αυτό του 2011. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ελληνική διοργάνωση.»

4 BRAZZOLI Enrico - BARONE Maurizio LANCIA RALLY 037 1983
«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά είχα ένα τρακάρισμα στην Ε.Δ. 6 - Παύλιανη 2 και μετά ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσω το αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση. Ήμουν στην 1η θέση και μετά το χτύπημα έπεσα στη 2η. Τώρα η ομάδα δουλεύει για να προετοιμάσει το αυτοκίνητο για αύριο. Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε. Το χώμα είναι δύσκολο.»

6 DA ZANCHE Lucio – Oberti Giulio PORSCHE CARRERA RS 1972
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη θέση. Απολαύσαμε ιδιαίτερα τον αγώνα. Ο στόχος μας για αύριο είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

7 KAROTSIERIS Andreas - MACHERAS Leonidas PORSCHE 911 RS 1973
«Ήταν ένας κουραστικός αγώνας, αλλά πολύ καλός. Είχαμε ωραίο συναγωνισμό με τους Μανδρούκα-Τσάδαρη, αλλά δυστυχώς εγκατέλειψαν. Και με τους αδερφούς Βελάνη, διασκεδάσαμε πολύ σήμερα, κάτι που περιμέναμε να κάνουμε και αύριο στο χώμα, αλλά δυστυχώς και αυτοί δεν θα είναι μαζί μας. Ανυπομονούμε για την αυριανή μέρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

17 CHRISTODOULOU Alexandros – VAITSOS Alexandros NISSAN 240RS 1982
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και την οργάνωση του αγώνα. Ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας που συμμετείχαμε, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και αύριο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να πάμε καλά στο χώμα.» 


26 GIOVAS Antonis - GRIGORIADIS Kostantinos AUDI 80 GT 1985
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Οι ειδικές ήταν αρκετά καλές, δεν είχαμε προβλήματα με το δρόμο. Είχαμε πρόβλημα με το γκάζι, διότι μας κολλούσε σε μερικά σημεία, αλλά ευτυχώς όχι σε σημεία που θα μπορούσαμε να κινδυνέψουμε. Ακόμα και το σημερινό Ιστορικό Ακρόπολις δεν έχει σχέση με αυτά του παρελθόντος, αφού επιτρέπεται η αλλαγή αυτοκίνητου στην άσφαλτο και στο χώμα, κάτι που ευνοεί μόνο τους οικονομικά εύπορους συμμετέχοντες.» 

ΣΧΟΛΙΑ

Οι «Lucky» - Fabricia Pons με την Lancia 037 κέρδισε τον ασφάλτινο σκέλος του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις (βαθμολογικά μετρά σαν ξεχωριστός αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Αντιστοίχως για το Ελληνικό Πρωτάθλημα νικητές αναδείχθηκαν οι Ανδρέας Καροτσιέρης – Λεωνίδας Μαχαίρας. Σήμερα αγώνας είχε 33 λεπτά καθυστέρηση λόγω των εξόδων (Νο23 και Νο40) μετά το flying της Ε.Δ. 5 Χάνι Ζαγκανά 2.