9/4/14

Αναβολή .....


Σύμφωνα με την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2014, ο πρώτος αγώνας ήταν προσδιορισμένος να τελεστεί στις 12 και 13 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. 
Όμως το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο δεν μπορεί να δεχθεί αγώνα, λόγω κατάταξης νεοσύλλεκτων. 
Ακολουθεί η περίοδος του Πάσχα, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν δεσμεύσεις για άλλες διοργανώσεις, εκλογές και περίοδος πυρασφάλειας.
Δυστυχώς, προς το παρόν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στερείται άδειας λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, ενώ το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών δεν διαθέτει κατάλληλο ασφαλτοτάπητα για διεξαγωγή αγώνα.
Αποτέλεσμα των παραπάνω δεδομένων είναι το γεγονός πως ο προγραμματισμένος αγώνας για τις 12 και 13 Απριλίου, του οποίου τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Αθλητική Ένωση ΑΡΤΕΜΙΣ, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί.
Η Επιτροπή Ταχύτητας εξετάζει όλα τα δεδομένα και τις εναλλακτικές λύσεις, ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο το φετινό Πρωτάθλημα Ταχύτητας. 
Παράλληλα καταβάλλεται από την πλευρά της Ομοσπονδίας κάθε δυνατή προσπάθεια για να αδειοδοτηθεί το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, ώστε να ενεργοποιηθεί και πάλι η μοναδική πίστα αγώνων ταχύτητας της Αττικής.