7/4/14

2ο ATHENS RALLY SPRINT - ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ !!!!!


Το Σωματείο μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι εξασφάλισε για την οργάνωση του δεύτερου ATHENS RALLY SPRINT 2014 , την θρυλική ειδική διαδρομή του Αγ.Μερκουρίου με την συνεργασία του δήμου Ωρωπού και της δημοτικής ενότητας Μαλακάσας.
Στην παλιά γνωστά λημέρια της αγαπημένης διαδρομής των δεκαπέντε χιλιομέτρων  που έχει χαρίσει τόσες «μαγικές» στιγμές σε οδηγούς και θεατές θα ξαναμπούν μετά από δεκαετίες αγωνιστικά αυτοκίνητα ύστερα από χειρουργικού τύπου διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του ΑΣΣΟΑΑ και των Τοπικών Αρχών οι οποίες σύσσωμες στηρίζουν τον αγώνα αναγνωρίζοντας το νέο προφίλ του αθλήματος μας μετά την Ομοσπονδοποίηση του.
Ο αγώνας που προσμετράει στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδας και στο Έπαθλο Νέων Οδηγών θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014.Ξεχωριστή κατάταξη θα έχουν και τα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Μαλακάσας στις 10.00 π.μ. 
Ο δρόμος θα κλείσει δύο ώρες νωρίτερα. Η ειδική διαδρομή θα γίνει δύο φορές με τον τερματισμό του αγώνα να γίνεται στην ίδια πλατεία.
Οι συμμετοχές ανοίγουν την Παρασκευή  11/4 και λήγουν την Μ.Παρασκευή 18/4 στις 18.00μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής στο assoaa@ymail.com ,στο φαξ 2108991658,και στα γραφεία του ΣΟΑΑ Άρεως 3 Μεταμόρφωση. Έναρξη αναγνωρίσεων το Σάββατο 19/4 και λήξη την Παρασκευή  24/4,στο σημείο αυτό εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αγωνιζόμενους ότι κατά την διάρκεια των αναγνωρίσεων θα γίνεται  αυστηρότατος έλεγχος σύμφωνα με τον συμπληρωματικό κανονισμό που προβλέπει μέγιστη ταχύτητα 60 χλμ/ω και ότι θα γίνεται έλεγχος της ταχύτητας με radar.
Ευχόμαστε σε όλους τους θεατές και τους συμμετέχοντες ένα καλό αγώνα !!!

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.