26/3/14

Γιά ένα "Ακρόπολις" ακόμη .....


Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής συμμετέχουν και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις  που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου 2014 σε ασφάλτινες και χωμάτινες ειδικές διαδρομές.
Το Ράλλυ Ακρόπολις που φέτος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ ERC, αποτελεί παράλληλα και τους δύο πρώτους γύρους του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι πάντα υπολογίσιμοι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής θα συμμετέχουν με το γνωστό Subaru Impreza "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας"της ομάδας N.   
Η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2014 θα δοθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 18:00 στον Ισθμό της Κορίνθου.
Το Σάββατο το πρωί οι  Νιώρας – Κακαλής ακολουθώντας το ασφάλτινο μέρος της πρώτης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις, θα κατευθυνθούν προς τις τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές "Αγ. Ιωάννης 1&2" (21.08χλμ),  "Αγιονόρι 1&2" (23.63χλμ) και "Ψάρι 1&2" (17.60 χλμ), συνολικού μήκους 124,62χλμ.
Την Κυριακή το πρωί το σκηνικό θα αλλάξει με τις τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές "Κλένια – Mυκήνες 1&2" (18.19 χλμ), "Νέα Κινέτα 1&2"(22.20 χλμ) και "Λουτράκι 1&2" (16.13 χλμ) συνολικού μήκους 114,22χλμ, να διεξάγονται στο χώμα.
Μετά το πρώτο πέρασμα των ειδικών, θα πραγματοποιηθεί η σούπερ ειδική του αγώνα "Κόρινθος" συνολικού μήκους 1.18 χλμ η οποία και θα είναι η μοναδική ασφάλτινη της ημέρας.
Στόχος της συμμετοχής είναι να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα κινούμενη γρήγορα και μεθοδικά και τις δύο ημέρες στις σκληρές ειδικές του Εθνικού μας αγώνα.
Μέγας χορηγός των Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή  είναι το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), ενώ την προσπάθεια στηρίζουν επίσης η εταιρία "Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά" (www.liakakos.gr ) η Υδρόγειος Ασφαλιστική (www.ydrogios.gr) και η εταιρία One Athens (www.oneathens.gr) που φέρνει μία νέα επαναστατική αντίληψη κατοικιών για τη ζωή στο κέντρο της Αθήνας. Το αυτοκίνητο προετοιμάζεται και θα υποστηρίζεται μηχανικά από την "Attica Motors Service" εμφανισιακά από το  "RAPATAS Body Works", τις αναρτήσεις έχει επιμεληθεί η εταιρία RSD (www.rsd.gr), ενώ τέλος χορηγός επικοινωνίας είναι το www.PeriTroxon.gr.