28/3/14

2η ημέρα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ .....


Όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα συνέχισαν το πρόγραμμα αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών σήμερα. Οι οδηγοί FIA, ERC Priority και αυτοκινήτων κλάσης RC2 πραγματοποίησαν αναγνωρίσεις στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του αγώνα, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί συνέχισαν τη διαδικασία στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

1 BOUFFIER Bryan/PANSERI Xavier CITROEN DS3 RRC 
«Οι ειδικές που είδαμε σήμερα ήταν αρκετά σκληρές, με πολλές πέτρες και σίγουρα, όχι εύκολες για το αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, είναι όμορφες και ανυπομονώ να οδηγήσω σε αυτές με το αγωνιστικό αυτοκίνητο».

2 BREEN Craig/MARTIN Scott PEUGEOT 208 T16 R5
«Οι χωμάτινες ειδικές διαδρομές είναι πολύ δύσκολες και αρκετά όμορφες. Παράλληλα, είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι θετικό».

3 LAPPI Esapekka/FERM Janne SKODA Fabia S2000
«Οι χωμάτινες ειδικές είναι σε καλύτερη κατάσταση από όσο περίμενα. Φυσικά είναι σκληρές, όμως καλύτερες από όσο περίμενα και μου αρέσουν».

4 KAJETANOWICZ Kajetan/BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5
«Οι ειδικές είναι πολύ γρήγορες σε αρκετά σημεία. Φυσικά πρόκειται για το Ακρόπολις, οπότε είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και με πολλές πέτρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το έδαφος είναι πολύ γλιστερό και αυτό μου αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλω να είμαι πρώτος στο δρόμο υπό αυτές τις συνθήκες».

5 GRYAZIN Vasily/EREMEEV Dmitry FORD Fiesta S2000
«Οι ειδικές διαδρομές που είδαμε σήμερα είναι καλές, όμως νομίζω ότι μετά από 10-15 αυτοκίνητα θα εμφανιστούν πολλές πέτρες. Πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με αυτό».

6 ABBRING Kevin/MARSHALL Sebastian PEUGEOT 208 T16 R5
«Κάποια σημεία είναι πολύ δύσκολα. Ιδιαίτερα τα τμήματα που βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο στη 2η ε.δ. (Νέα Κινέτα) είναι πολύ γρήγορα. Μου αρέσει ο αγώνας».

7 MAGALHAES Bruno/MAGALHAES Carlos PEUGEOT 207 S2000
«Οι ε.δ. είναι πολύ όμορφες και επίσης πολύ γρήγορες. Οι δρόμοι είναι πολύ καλύτεροι από όσο περίμενα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, όλοι μου λένε ότι αυτός ο αγώνας καταστρέφει αυτοκίνητα, αλλά οι οργανωτές έχουν κάνει καλή δουλειά. Ο αγώνας μου αρέσει πολύ».

8 WIEGAND Sepp/FRANK Christian SKODA Fabia S2000
«Οι ε.δ. είναι ωραίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολες οι σωστές σημειώσεις, όμως είναι σίγουρο πως είναι πολύ καλές και διασκεδαστικές στην οδήγηση».

9 TARABUS Jaromir/TRUNKAT Daniel SKODA Fabia S2000
«Οι χωμάτινες διαδρομές είναι ωραίες. Είναι αρκετά γρήγορες, ενώ τις περίμενα σε χειρότερη κατάσταση. Θα δούμε ποια θα είναι η κατάστασή τους μετά το πρώτο πέρασμα, αν δηλαδή θα έχουν καταστραφεί ή όχι».

10 CONSANI Robert/LANDAIS Vincent PEUGEOT 207 S2000
«Ο δρόμος έχει «σπάσει» στην 3η ε.δ. (Λουτράκι), τη στιγμή που οι πρώτες δυο (Κλένια-Μυκήνες, Νέα Κινέτα) είναι πολύ ωραίες. Σε γενικές γραμμές, οι ειδικές είναι δύσκολες αλλά ωραίες».

14 SERDERIDIS Jourdan/MICLOTTE Frederic FORD Fiesta R5 
«Οι χωμάτινες ειδικές είναι όμορφες και τεχνικές. Μου αρέσει ιδιαίτερα η 3η διαδρομή (Λουτράκι), επειδή είναι η ομορφότερη ειδική διαδρομή που έχω δει. Η 2η Ειδική Διαδρομή (Νέα Κινέτα) είναι σκληρή για το αυτοκίνητο, πολύ γρήγορη και διασκεδαστική.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;».

16 LATEGAN Henk/WICHA Klaus SKODA Fabia S2000
«Οι χωμάτινες ειδικές είναι επίσης πολύ ωραίες. Η πρώτη (Κλένια-Μυκήνες) είναι πολύ στενή και με μεγάλες κεκτημένες ταχύτητες. Οι επόμενες δύο είναι γρήγορες, φαρδιές, με καλό οδόστρωμα και θα είναι πολύ διασκεδαστικές. Στο δεύτερο πέρασμα, θα βγουν στην επιφάνεια μεγάλες πέτρες».

151 KOPECKY Jan/DRESLER Pavel SKODA Fabia S2000
«Δυστυχώς κάνουμε μόνο τις αναγνωρίσεις του αγώνα. Οι χωμάτινες διαδρομές είναι φανταστικές και όχι τόσο σκληρές όσο ήταν το 2007, όταν και είχα συμμετάσχει στο Ράλλυ Ακρόπολις».